• Morgen: Buitenspeeldag• Bloemen in Vorselaar• Parade’s End: Kasteel van Vorselaar

Morgen: Buitenspeeldag
Morgen kunnen alle kinderen en jongeren komen buitenspelen op Sportcentrum De Dreef tussen 13u30 en 16u30. Omdat het belooft een koude maar zonnige dag te worden, verplaatsen we enkele activiteiten naar binnen: het kleuterparcours, de workshop ‘muziekinstrumenten maken uit recylcagemateriaal’ en de kindergrime gaan overdekt door.
 
Buitenspelen blijft ons hoofddoel. Trek dus zeker je warme jas aan als je wil springen op de springkastelen, lachen met de gekke fietsen, je uitleven in dans of een reuzentunnel graven in de zandbak.
 
Wat mag je nog meebrengen?
-         Je fiets als je samen met Bart Wellens wil crossen op het fietscrossparcours.
-         Een lege PET-fles om een muziekinstrument van te maken
-         Je skateboard of inline-skates voor de skate-initiatie. Wij voorzien beschermmateriaal.
-         …
 
We wensen je een fijne buitenspeeldag!
 
> Info: jeugd@vorselaar.be, 014 50 71 25
 
 
Bloemen in Vorselaar
De wakkere Vorselarenaar ontdekte reeds kleine krokussen en narcissen die de kerk en de omgeving van het kerkhof opfleuren.
 
In de zomer zal het Sassenhout, de toegangsweg tot Vorselaar, meer kleur krijgen. De gemeente plaatst bloembakken aan de brug van de Bosbeek en een bloementoren aan de Doornboom. Dit kadert in het Leaderproject “groene prikkels”.
 
Wij vragen uw mening!
Bevalt u dit? Waar kan dit nog worden toegepast en waarom? Stuur uw bevindingen door naar milieu@vorselaar.be met als onderwerp ‘bebloemen Vorselaar’.
Dank voor uw medewerking.
 
> Info: milieu@vorselaar.be, 014 50 71 29
 
 
Parade’s End: Kasteel van Vorselaar
Wie graag een unieke blik werpt op het Kasteel van Vorselaar, kan de prestigieuze reeks Parade’s End vanavond weer volgen op Één. Kan u niet wachten tot vanavond? Hier ziet u alvast hoe het kasteel mooi in beeld komt.